Denizlispor’dan Başkan Zolan'a Hediye

Denizlispor’dan Başkan Zolan'a Hediye

Denizlispor'un en zor günlerinde yanında olan Başkan Osman Zolan, yeşil siyahlıların galibiyet hediyesi için teşekkürlerini sundu.

A+A-

Denizli Atatürk Stadı'nda 2 kez geriye düştüğü Giresunspor'u 10 kişi kalmasına rağmen 3-2 yenen Denizlispor'un galibiyeti "En büyük destekçimiz" deyip hediye ettiği Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyük onur duyduğunu ifade ederek teşekkürlerini sundu. Hafta sonu almış olduğu muhteşem zafer ile Spor Toto 1. Lig'de 2. sıraya yükselmiş olan Denizlispor'un yeni Başkanı Ali Çetin, galibiyeti Başkan Zolan’a hediye ederek, Galibiyeti Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan beyefendiye hediye ediyor şeklindeki mesajını resmi Facebook hesabından paylaşmıştı.

"O sene bu sene"

Üst üste almış olduğu 5 zaferini toplamda 15 golle taçlandırmış olan Denizlispor'un muhteşem galibiyetinin yankıları devam ederken, yeşil siyahlıların en zor günlerinde hep yanında olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin'in galibiyet hediyesi için büyük onur duyduğunu ifade ederek teşekkürlerini sundu. Yeşil siyahlı ekibin üst üste almış olduğu galibiyetlerden büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Osman Zolan, şehrin markası Denizlispor'a her daim destek olmayı sürdüreceklerini, şehrin takımına hep beraber sahip çıkacaklarını, gittikçe daha iyiye giden Denizlispor’a şampiyonluk yolunda başarılar dilediğini ifade etti ve “İnşallah 'o sene bu sene' olacak" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.