Denizlispor'da Recep İstifası

Denizlispor'da Recep İstifası

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'un yeni transferi Recep Niyaz'ın babası yönetici İhsan Niyaz istifasını verdi.

A+A-

Yakışık Alma

Mustafa Üstek başkanlığındaki yönetim kurulunda bulunan İhsan Niyaz, oğlunun takımda görev yaptığını bu sebeple yönetici olarak kulüpte kalmasının etik olmayacağını sebebi ile istifa kararını aldığını dile getirdi. Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile görüştüğünü de dile getiren İhsan Niyaz, oğlunun Denizlispor'da oynarken kendisinin yönetici olmasının yakışık almayacağını belirtti.

Üstek ve Atilla'nın Niyaz'ı istifa kararından vazgeçirmek için çok gayret gösterdiklerini ama netice alamadıkları haberi alındı.

Bu arada Spor Toto 1. Lig'de yeni sezona iddialı bir biçimde girme hazırlığı yapan Denizlispor'da bir süredir antrenmanlara çıkanTonia Tisdell'in yönetimin gözüne girdiği ve resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Kızılcahamam kampında denenen Liberyalı, oyuncu sol kanat performansıyla teknik heyetten geçer not aldı. Süper Lig tecrübesi de bulunan 26 yaşındaki Tisdell’in, gelecek günlerde sözleşme imzalayacağı ve resmi olarak takıma katılacağı öğrenildi. Yönetimin Liberyalı futbolcu ile maç başı anlaşma yaptığı dile getirildi. Tisdell, geçen sene Osmanlıspor'da forma bulamadığı için Ankaragücü'nde kiralık bir biçimde oynamıştı. Denizlispor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Yönetim aradığı golcüyü bulamadı. Golcü için yurt içi ve yurt dışı tüm opsiyonlar değerlendiriliyor. Forvet konusunda yönetimin acele etmeyip takıma yakışan bir oyuncu alacağı da söyleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.