Denizlispor'da Oğuz Çetin gündemde!

Denizlispor'da Oğuz Çetin gündemde!

Denizlispor'da Osman Özköylü'nden boşalan teknik direktörlük koltuğu için başvurulan hocalar arasında Oğuz Çetin adı da geçiyor.

A+A-

Denizlispor'da Osman Özköylü döneminin sona ermesinden sonra gözler yeni hocaya çevrildi. Başkan Mustafa Üstek bazı hocalarla görüşme halinde olduklarını ve en kısa sürede bunu çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

 

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Mustafa Üstek kısa zamanda bu sorunu aşacaklarını ve Denizlispor'un asla sahipsiz kalmayacağını yineledi. Üstek, "Özköylü'nün kendisi para alamadığını söylemiş ama yazık etmiş. Ödemelerde gecikmelerimiz oldu ama kimsenin parasına el uzatmadık. Hangi kulüpte gecikme yok ki. Kendisi ayıp etmiş. Bu açıklamalar yanlıştır." dedi.

 

Üstek, "Aslında biz bu kararı geçen hafta sonunda almıştık. Ümraniyespor maçında galip bile gelseydik Özköylü ile yollarımızı ayıracaktık. Bugün kendisi ile de görüştük. Bizden tazminat talep etmedi. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

 

Ali Fırat ise "Elimizdeki imkanlar dahilinde hoca arayışımıza devam ediyoruz. Oğuz Çetin de bunlardan bir tanesi. Kendisinin kariyerinde başka planlamaları varmış. Olmasaydı eğer anlaşacaktık." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.