Denizlispor'da Mehmet Akyüz'ün karar günü

Denizlispor'da Mehmet Akyüz'ün karar günü

Spor Toto 1. Lig'de ismi uzun zamandır Samsunspor, Altınordu gibi pek çok kulüp ile anılan Denizlispor'un yıldız oyuncusu Mehmet Akyüz'ün takımda kalıp kalmayacağı yarın netleşecek.

A+A-

Geçtiğimiz sezon devre arasında Giresunspor'dan gelerek 15 maçta attığı 12 gol ile takımını ligde tutmuş olan deneyimli forvetin sözleşmesinde, "300 bin TL'ye serbest kalır" maddesi yazıyor. Kafası karışmış olan futbolcunun yarın yönetim ile görüşerek karar vereceği dile getirildi. Mehmet Akyüz, eğer takımda kalırsa yeni sezonda 1.1 milyon TL kazanç sağlayacak. 

Başkan Konuştu

Başkan Mustafa Üstek, futbolcunun son durumu ile alakalı, Mehmet Akyüz'ün sözleşmesi devam ettiğini, kafasını karıştırdıklarını, kendilerine vefa borcunun olduğunu, geçtiğimiz sezonda ilk yarıda Giresunspor'da yalnızca 3 maç oynadığını, kendisi ile de konuştuğunu, gideceğini sanmadığını,  bunun yanında sözleşmesi devam eden oyuncuya teklif yapmanın da doğru olmadığını, kendilerinden tek kuruş alacağının olmadığını,  zaten onunla devam etmek istemeseler alacağını da ödeme durumu olmayacağını, Denizlispor’un boş bir takım olmadığını fakat herkesin yerinin dolacağını dile getirdi.

Denizlispor’da son olarak yönetim bir yabancı transferi ile transfer sürecini kapatmayı planlıyordu ama teknik direktör Özköylü’nün takımın yetersiz olduğu, elindeki kadro ile bir yerlere gelemeyecekleri sözleri bazı gruplar kızdırmıştı. Şimdi yönetimin transfer ile alakalı ne yapacağı merak konusu.

Denizlispor 2 günlük izinden sonra bugün Ankara’ya 2. Etap çalışmalar için gitti.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.