Denizlispor’da İldiz Dönemi

Denizlispor’da İldiz Dönemi

Spor Toto 1. Lig'de Denizlipor, Osman Özköylü'yü yolladıktan sonra Cuma günü anlaştığı teknik direktör Yücel İldiz'le resmi sözleşme imzaladı.

A+A-

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde organize edilen törene Başkan Yardımcıları Taner Atilla ve Yasin Özpek, Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, yöneticiler ve İldiz katılımda bulundu. İmza töreninde konuşma yapan Ali Fırat, teknik adam ile 2-3 dönemdir görüşmelerin olduğunu, bugüne nasip olduğunu, bundan sonra takımın hocanın tecrübelerine emanet. Olduğunu ve kendisine başarılar dilediğini ifade etti.

Çok Mutluyum

Denizlispor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Yücel İldiz ise Mustafa Üstek ve ekibine kendilerine güvenlerinden ötürü teşekkür ettiğini, bu sezonun enteresan bir sezon olduğunu, dengeli bir grup olmadığını ve kimin ne yapacağının belli olmadığını, Denizlispor için en iyisini yapmaya çalıştıklarını, ekibi ile beraber bilgi, birikimlerini aktararak Denizlispor'a ivme kazandırıp bir üst lige çıkarmaya çalışacaklarını, bunun bir sabır işi olduğunu, işin peşini bırakmamak gerektiğini vesezon sonuna kadar savaşı bırakmayacaklarının sözünü verdiklerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.