Denizlispor Alkışı Aldı

Denizlispor Alkışı Aldı

Denizlispor yeni sezonun ilk mücadelesinde Gazişehir Gaziantep ile karşılaştı ve iyi bir oyun ortaya koydu ama gol atamadı. Konuk ekip Mehmet'in atmış olduğu gol ile üç puanı kaptı.

A+A-

Denizlispor yeni sezonun ilk hafta mücadelesinde Gazişehir Gaziantepspor'u ağırladı. Yeşil siyahlılar etkili bir şekilde başladıkları karşılaşmada 90 dakika boyunca iyi bir performans sergilemesinde rağmen gol pozisyonları üretme anlamında zorluk yaşadı.

Üstünlük Kurdu

Maçın başında Mehmet Akyüz’le son kısımlarında ise Seddar ile 2 önemli fırsatı değerlendiremeyen Horozlar, maç genelinde oyunda üstünlük kurdu. Önde baskı ile rakibin top yapmasına engel olan yeşil siyahlılar, topa daha

fazla sahip olan takım olarak ön plandaydılar.  Konuk ekip ise Poepon’la etkili oldu. Gazişehir'de Mehmet'in golünden başka bir top direkten döndü. 2 tane de net fırsat kaçtı. Ligin ilk haftasında iyi bir görüntü ortaya

koymuş olan yeşil siyahlılar ilerleyen haftalar için taraftarını umutlandırdı. Sahanın her yerinde mücadele eden, koşan yeşil siyahlı takım maç sonunda taraftardan da alkış almayı başardı.

 

Maçta, Burak Çalık, Muhammed Himmet, Aissati (Denizlispor) - Muhammet Enes (Gazişehir Gaziantep) sarı kart aldılar. Denizlispor maça Stackhowiak - Muhammed Himmet, Alperen, Abdülkerim, Kerem Can, Burak Altıparmak, Aissati, Burak Çalık x (Dk. 70 Tisdell ), Recep (Dk. 90 Seddar ),  Ziya (Dk. 85 Cihan x), Mehmet Akyüz ile çıktı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.