Denizlispor Adana Demirspor şifresiz beIN SPORTS canlı izle

Denizlispor Adana Demirspor şifresiz beIN SPORTS canlı izle

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor Adana Demirspor maçı canlı yayın ile beIN SPORTS MAX 1 ekranlarında. Denizlispor Adana Demirspor maçıyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

A+A-

Spor Toto 1. Lig 19. hafta maçında Denizlispor ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Gençlerbirliği'nin dün akşam kaybetmesinden sonra yeşil siyahlılar bu karşılaşmayı kazandıkları takdirde liderlik koltuğunda yer alacaklar.

Spor Toto 1. Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Denizlispor evinde Denizli Atatürk Stadı'nda Adana Demirspor'u konuk ediyor. 26 Ocak Cumartesi gününde saat 13.30'da başlayacak olan ve hakem Hüseyin Göçek'in yöneteceği Denizlispor Adana Demirspor maçı beIN SPORTS kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Denizlispor Adana Demirspor maçını şifresiz olarak izlemek isteyenler en düşük paket seçimi ile bu karşılaşmayı şifresiz olarak canlı izleme hakkına sahip olabilecekler. Onun dışında Netspor ve Taraftarium gibi illegal siteler üzerinden de Denizlispor Adana Demirspor maçı şifresiz olarak canlı izlenebilir.

DENİZLİSPOR 5-1 ADANA DEMİRSPOR CANLI

Dk. 22: Mehmet Akyüz (Denizlispor) 
Dk. 30: Vedat Bora (Adana Demirspor)
Dk. 62: Mehmet Akyüz
Dk. 74: Recep Niyaz
Dk. 84: Ziya Alkurt

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum