Denizlililer Gençlik Konseri'nde Coştu

Denizlililer Gençlik Konseri'nde Coştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Gençlik Konseri'ne onbinlerce Denizlili katıldı. Delikliçınar Meydanı'nda sahneye çıkan ünlü sanatçı Fettah Can ve Kolpa Grubu gençlere u

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle geleneksel olarak düzenlediği Gençlik Konseri, Delikliçınar Meydanı'nda yapıldı. Onbinlerce Denizlilinin akın edip, hınca hınç doldurduğu Delikliçınar Meydanı'nda Kolpa Grubu ve Fettah Can Denizlililer için sahne aldı. Sevilen şarkılarını, gençlerin alkış ve tezahüratları arasında seslendiren sanatçılar Denizlililere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede, Kolpa Grubu'nun sahneye çıkmasıyla başlayan coşku Fettah Can'ın şarkılarıyla devam etti. Konser öncesi sahneye davet edilen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Yeni Cami'inden okunan ezanın tamamlanmasının ardından gençlere seslendi. Yoğun kalabalık karşısında "maşallah" diyerek sözlerine başlayan Bakan Zeybekci, "Allah birlik beraberliğinizi bozmasın, her akşamınız böyle güzel olsun inşallah. Bizi bir yapan değerlerimiz var. Türkiye'de ayrı ayrı görüşlere sahip olabilirsiniz, ayrı ayrı zevkleriniz, farklılıklarımız olabilir ama bu ülke biraz önceki ezan okunduğunda hep saygı gösterir. Bu ezanlar dinmesin inşallah" dedi.

 

"Bizi bir yapan değerler vardır"

 

Bakan Zeybekci, sözlerini şöyle sürdürdü: "Siyasi partisi dünya görüşü ne olursa olsun, ezanlar okunduğunda bu milletin evlatları, 78 milyon o ezana saygı gösterir. Bu milletin evlatları başka bir şeye daha saygı gösterir. Bu görmüş olduğunuz muhteşem bayrağa, dünyanın en güzel bayrağına da saygı gösterir. Ecdadın bize bin yıllık emaneti olan o bayrak, bu ülkenin evladını kucaklar. Bizi bir eden başka bir şey daha vardır. Anaların o delikanlıları başını kınlayarak uğruna şehit olmaya gönderdiği vatan söz konusu olduğunda, 78 milyon topyekün o vatana saygı gösterir. Bizi bir yapan diğer bir değerimiz daha vardır. O değerde Türkiye Cumhuriyeti devletinin onurlu bir vatandaşı olmak, Türkiye Cumhuriyeti kimliğine sahip olmak herkes için onurdur, hep beraber ona da saygı gösteririz."

 

Gençlere güzel karşılama için teşekkür

 

Gençlere güzel karşılamaları için teşekkür eden Bakan Zeybekci, "Büyükşehir Belediye Başkanımıza 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle düzenlemiş olduğu konserden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Böyle güzellikleri inşallah belediyemiz her zaman sürdürsün" dedi. Sahneye kendisinden önce Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'ın çıkarak bir konuşma yapacağını, ancak ablasını sabah saatlerinde kaybettiğini için gelemediğini haber veren Bakan Zeybekci, Başkan Zolan'a başsağlığı dileklerini iletti. Konuşmanın ardından konser, Kolpa Grubu ve Fettah Can'ın birbirinden güzel şarkılarıyla devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.