Denizlili Öğretmenden Dolar Türküsü

Denizlili Öğretmenden Dolar Türküsü

Denizlili öğretmen Muhammet Kahraman yapmış olduğu Dolar Türküsü ile halkı boykot yapmaya kendi yöntemi ile çağırdı.

A+A-

Ülkenin 4 dört bir yanından ABD’yi boykot eden vatandaşların haberleri alınıyor. ABD’nin yaptırım kararları ve ardından ekonomide meydana gelen hareketliliğin ardından devlet yetkilileri ABD mallarına boykot ve vergi artırımı kararı almışlardı. Bu kararın ardından ülkenin farklı yerlerinden farklı tepkiler geldi. ABD malı Iphone telefonu kıranlar, Dolarını bozdurana ekmek arası döner verenler vs.

Konu ile alakalı bir tepkide Denizlili öğretmen Muhammet Kahraman tarafından geldi. Kahraman, sözlerinin kendisine ait olduğu “ Amerikan Malı Alma ” isimli türküsünü seslendirdi ve sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Türkünün bestesi ve müziği ise Zeki Yılmaz’a ait.


Muhammet Kahraman paylaştığı Dolar Türküsünden sonra sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı. Türküyü dinleyenler çok beğendiklerini ifade ettiler.

Vatan Sevdalısı

Denizlili öğretmen Muhammed Kahraman vatanına ve toprağına çok bağlı bir kişi. Kahraman, Ege’yi köşe bucak gezip ilginç olayları haberleştirmeyi çok seviyor. Denizli’nin Tavas ilçesinde öğretmenlik yapan Muhammet Kahraman boş durmayı hiç sevmiyor. Boş vakitlerinde ve bilhassa yaz tatillerinde Ege’yi köşe bucak gezip gizli kapaklı hikayeleri ve ilginç olayları belirleyip bunları insanlar ile paylaşıyor. Bunun yanında kahramanlık şiirleri de yazan Muhammet Kahraman bu şiirlerini kitaplaştırmıştır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.