Denizlili Makinacılar İzmir'de Şov Yaptı!

Denizlili Makinacılar İzmir'de Şov Yaptı!

İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nın Denizli’den katılan makina sanayicilerinin büyük bir başarıya imza attı

A+A-

MAKSİAD Başkanı Mehmet SARI, Bu sene 23.sü gerçekleştirilen İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nın Denizli’den katılan makina sanayicilerinin büyük bir başarıya imza attığını söyledi.Makina Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Sarı yaptığı yazılı açıklamada, 23. İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nı değerlendirdi. Başkan Sarı, “Ülkemiz için çok büyük önem arz eden, uluslararası çapta büyük ses getiren İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda Denizli’den katılım sağlayan makina sanayicileri, sergiledikleri ürünlerle adeta mest etti. Gerek üretimi sağlanan makinaların kalitesi, gerekse özgün işçilikleri ile ithal makina sektörüne gözdağı verdik. 

Denizli’de makina üreticileri olarak bu fuardan çok memnun ayrıldık. Katılımcı sayısı açısından, organizasyonun başarılı olması da bizi memnun etti. Müşterilerimizle buluşup, kendimizi tanıtma ve gösterme şansı bulduk. Denizli Makina sanayicileri olarak, büyük bir başarıya imza attık. Denizli’mizi bu uluslararası platformda başarı ile temsil ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.