Denizlili Fenerbahçelilere Müjde

Denizlili Fenerbahçelilere Müjde

Denizlili Fenerbahçelilere Müjde

A+A-

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli temsilcisi Emrah Tünay yaptığı yazılı açıklamada; 

Denizli’mizde Ocak 2015’de başlatmış olduğumuz Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi olma çalışmalarına istinaden; şube kurulumu ile ilgili yapmış olduğumuz resmi başvurunun olumlu cevabı dün itibariyle bize bildirilmiş, bu sabah da Başkan Vekilimiz Sn. Mithat Yenigün hayırlı olsun temennilerini Denizli deki tüm taraftarlarımıza iletmiştir.

Bu karar bizlerin gerek Fenerbahçe’mize gerekse Denizli’mize karşı olan sorumluluklarımızı arttırmıştır. Çünkü hiçbir tüzel kişilik vasfı olmadan (dernek, şube) bir taraftar topluluğu olarak hep birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar bundan sonra külümüze bağlı Denizli Fenerbahçe Spor Kulübü Şubesi olarak devam edecektir. Kendi misyonumuzla Fenerbahçe Spor Kulübünün vizyonuna uygun şekilde hareket ederek sosyal, kültürel ve sportif alanda yapılacak çalışmaların yanısıra, zaman içerisinde giderek daha da güçlenmesini hedeflediğimiz şubemizin gücünü, yaratacağı etkiyi Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün menfaatleri doğrultusunda yönlendirmektir.

Denizli’de şube kurulması ile ilgili bizlere güvenen, destek veren başta Kulübümüzün Değerli Başkanı Sn. Aziz Yıldırım a Başkanvekilimiz Sn. Mithat Yenigün e, H1MU Proje Departman Koordinatörü Sn. Ece Koprek Hanımefendiye, Proje Yöneticisi Sn. Miraç Cam’a, Dernekler Sorumlumuz Sn. Murat Boyraz’a, Sevgili Kardeşim Alperen Yazıcı’ya; şahsım ve şubeleşme sürecinde emeği geçen tüm arkadaşlarımız adına teşekkür etmeyi bir borç bilirim. İlk günden beri Denizli’de şube olmak adına katkı sağlayan bugün aramızda olan olmayan tüm arkadaşlarımıza da tek tek teşekkür ederim.

Bizler bugüne kadar sadece ve sadece kulübümüze katkı yapmak adına faaliyetlerde bulunduk. Yeri geldi sevindik yeri geldi üzüldük, ama her şart da Fenerbahçeliliğimizle gurur duyduk. Bugünden sonra da kulübümüze karşı olan aidiyet duygumuzla, taraftarlığımızla, dayanışma ruhumuzla hem FENERBAHÇEMİZE hem de DENİZLİMİZE hizmet etmekten onur duyacağız.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.