Denizli'yi Cuma günü için Meteoroloji uyardı

Denizli'yi Cuma günü için Meteoroloji uyardı

Meteoroloji'den gelen son dakika uyarısı ile Denizli'de 20 Nisan Cuma gününde ara ara yağmur geçişleri görüleceği ve havanın çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Cuma günü için sağanak yağış uyarısı geldi. Hafta başı ile beraber artan hava sıcaklıkları yazın etkisini şimdiden gösterirken Cuma gününde tüm yurtta yağış beklendiği belirtildi.

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları şimdiden vatandaşları bunaltmaya başladı. Marmara ve Karadeniz bölgelerinde serin bir hava hakim olurken hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde 1 ila 3 derece kadar artmasının beklendiği ifade edildi.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeler ışığında yurtta bugün yağış beklenmiyor. Öğleden sonra Eskişehir, Kütahya ve Çankırı çevrelerinin çok bulutlu olması beklenirken gece saatlerinde ise Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında sis hakim olacak.

Cuma gününden itibaren yurdumuzun doğu kesimlerinden başlayacak olan yağışlar tüm Türkiye genelinde hissedilecek. Cumartesi günü azalacak olan yağışlar gece saatlerinden sonra yurdumuzu terk edecek.

Denizli Hava Durumu 5 Günlük

18 Nisan Çarşamba: 29°C / Parçalı bulutlu

19 Nisan Perşembe: 28°C / Parçalı bulutlu

20 Nisan Cuma: 26°C / Çok bulutlu (Ara ara sağanak geçişleri görülecek.)

21 Nisan Cumartesi: 25°C / parçalı bulutlu

22 Nisan Pazar: 26°C / Az bulutlu

Denizli Hava Durumu 20 Nisan Cuma

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.