Denizli'ye Önemli Bir Hizmet Daha

Denizli'ye Önemli Bir Hizmet Daha

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli halkının yaşam kalitesini yükseltecek bir proje daha tamamlandı.

A+A-

Denizlililerin yaşam kalitesini artırmak amacı ile sağlık alanında da yatırımlarını hızla sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, içinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin olduğu sağlık kompleksinin yapımını bitirdi.

 

Belediyecilik hizmetlerinin yanında sağlık alanındaki yatırımları ile de örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni bir sağlık tesisi daha kazandırdı. Dokuzkavaklar Mahallesi'nde yapılan semt polikliniği için 3.000 metrekarelik arsasını ücretsiz olarak tahsis eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Üçler ve Bağbaşı Mahallesi'ne kazandırmış olduğu 2 adet 112 Acil Sağlık İstasyonunu tamamlamasından sonra Merkezefendi Mahallesi'nde hayata geçirdiği sağlık tesisini de tamamladı.

 

İçinde Ulusal Medikal Kurtarma Merkezi (UMKE)112 Acil ve Aile Sağlık Merkezi'nin (ASM) olduğu sağlık kompleksi hemen hemen 1200 metrekare alana inşa edildi. ASM binasında toplantı odası, bebek bakım ünitesi, laboratuar, poliklinikler, smear test odası, aşı odası ve gebe odası bulunurken, UMKE ve 112 acil istasyonu binasında ise personel odası, depo ve oturma odaları bulunmakta.

 

“Vatandaşlarımızın neye ihtiyacı varsa, oradayız”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bölge halkının sağlık merkezi isteklerini cevapsız bırakmadıklarını dile getirerek, Denizli’de taş üstüne taş koymak için gece gündüz demeden çalıştıklarını, vatandaşların neye ihtiyacı varsa orada olduklarını, şehrin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu olması adına sağlık yatırımları ile de hizmet etmeye devam ettiklerini dile getirdi.

 

Merkezefendi Mahallesi’nde yapımı biten kompleksin, tüm bölgeye hizmet vereceğini dile getiren Başkan Zolan, Denizli’ye yakışır bir tesis daha kazandırdıklarını ve herkese hayırlı ve uğurlu olmasını dilediklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.