Denizli’ye Değer Katacak Bir Proje

Denizli’ye Değer Katacak Bir Proje

Denizli Valisi Hasan Karahan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi’de ki ödüllü kütüphaneyi gezdi.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi, Adalet Mahallesi’nde yapılacak olan açılışa gün sayıyor. Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi, geçen günlerde İstanbul ilinde organize edilen ‘Sign Of The City Awards’ organizasyonunda ‘En İyi Hizmet Yapıları’ kategorisinde ‘Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ dalında ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüştü.

Denizli Valisi Hasan Karahan çalışmaları yerinde inceledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Valisi Hasan Karahan’a Merkez Kütüphane ile alakalı bilgiler verdi.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU “İLİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE”

Kütüphane ile ilgili tüm ayrıntıları Vali Hasan Karahan’a aktaran Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bugüne dek kendilerine her daim destek veren valinin, bugün kütüphanenin son halini yerinde görmek istediklerini, kendilerinin de Karahan’ı misafir ettiklerini, kütüphanenin, Denizli için önemli bir proje olduğunu, ortalama 7 bin metrekarelik kapalı alanı olduğunu, bireysel çalışma odaları, etüt merkezleri, konferans salonu, amfisi, açıkhava tiyatrosu ve kitap kafesiyle 20 Milyon TL’lik önemli bir yatırımdan bahsettiklerini, projenin yüzde 95’lik kısmının tamamlandığını, İnşallah gelecek aylarda açılışının da gerçekleştirileceğini  ve Vali Karahan’a teşekkür ettiğini belirtti.

İncelemenin ardından Denizli Valisi Hasan Karahan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu Kütüphane çalışanlarıyla sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.