Denizli Seviye Okullarına “Beyaz Bayrak”

Denizli Seviye Okullarına “Beyaz Bayrak”

Özel Denizli Seviye Anadolu Lisesi, temizlik ve hijyen konusunda kurallara uygunluğundan ötürü BEYAZ BAYRAK almaya hak kazandı.

A+A-

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında bir protokole imza atıldı. İmzalanmış olan bu protokol gereğince il Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde Özel Denizli Seviye Anadolu Lisesi, temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulundu ve BEYAZ BAYRAK alma hakkını elde etti.

Gurur Duyduk

Denizli Seviye Anadolu Lisesi’ne Beyaz Bayrak sertifikası Denizli Valisi Hasan Karahan tarafından verildi. Böyle bir sertifikayı elde ettiklerinden dolayı gurur duyduklarını dile getiren Denizli seviye Anadolu Lisesi Kurucusu Mahmut Çatlık duygularını şu şekilde ifade etti:

“Öğrencilerimizi kendi evlatlarımız gibi görüyoruz. Onların yaşadıkları ortamların temiz ve hijyenik olmasını çok önemsediğimiz için Beyaz Bayrak hakkını elde ettik. Eğitim, sadece teorik bilgilerin öğrenilip evden okula; okuldan eve gidilen tek düze bir olgu değildir. Eğitim, rol model olmaktır. Öğrencilerimize her alanda destek olduğumuz gibi temizlik ve hijyen konusunda da ilk adımı biz atarak yine onlara örnek teşkil ediyor ve öğrencilerimizin kendilerini evdeki gibi hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz.”

Beyaz Bayrak sertifikasını alana Mahmut Çatlık öncelikle Vali Karahan’a, ardından böyle anlamlı bir projeyi hayata geçirmek için emek sarf eden herkese teşekkürleri sundu ve bu başarılarını korumak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.