Denizli Sel Olup Bu Düğüne Aktı...

Denizli Sel Olup Bu Düğüne Aktı...

Denizli Denizli Olalı Böyle Düğün Görmedi...

A+A-

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun kızı Makbule Devecioğlu, Onur Utku ile  görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. 

Deda Düğün Salonlarında düzenlenen düğün törenine; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ekonomi Bakanı Danışmanı Mehmet Yüksel, AK Parti Denizli eski milletvekili Osman Nuri Filiz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe belediye başkanları, AK Partililer,Honaz halkının tamamına yakını ve binlerce davetli katıldı.


Deda Düğün Salonlarından en büyüğü olan Delüks salonu ziyaretçilere cevap veremeyince salon bahçesine kurulan masalarda fayda etmedi ve yüzlerce davetli yılın düğününe ayakta şahitlik etti.Düğün salonunun bahçesinide yüzlerce çiçek zor sıkıştırıldı.Zaman zaman izdiham yaşandı.Düğünün başlama saati  20.oo olmasına rağmen salon aynı saatte tıklım tıklım doldu.Devecioğlu saat 21.30 kadar kapıda hala davetlileri karşılıyordu.

 

Düğün törenine gelen davetlileri genç çiftin anne ve babaları kapıda karşıladı. Düğün töreninde genç çiftin nikahlarını ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci kıydı. Genç çiftte bir ömür boyu mutlular dileyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, genç çiftin evlilik cüzdanını Mekbule Devecioğlu’na verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.