Denizli Sahip Çıktı

Denizli Sahip Çıktı

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, partisi namına dün yapılan 24 Haziran seçim neticelerini değerlendirdi. Ülke çapında daha yüksek bir oy beklediklerini ifade eden Öztürk,  Denizli'deki yakaladıkları oranın güzel olduğunu ve Denizli’nin kendile

A+A-

24 Haziran Milletvekili Seçimlerinin kazanları arasından olan ve İYİ Parti'den milletvekili olarak seçilen Yasin Öztürk, seçim neticeleri ile alakalı bir değerlendirme yaptı.

 

Yeni bir parti olarak aldıkları neticenin iyi olarak görülebileceğini vurgulayan Yasin Öztürk, fakat Türkiye çapında daha yüksek bir oy oranı beklediklerini dile getirdi. Ülke çapındaki bu duruma rağmen Denizli ilinde almış oldukları oranın kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Yasin Öztürk, Denizli’nin kendilerine sahip çıktığını söyledi.

Denizli’nin Sorunlarını Gündeme Getireceğiz

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, seçimlerin tamamlandığını, milletin iradesini ortaya koyduğunu, bu saatten sonra Allah'ın izni ve teşkilatların mücadelesi ile çalışmalarını sürdüreceklerini, Ankara'da Denizli halkının vekili olarak elinden geleni yapmaya, Denizli için mücadele etmeye, problemleri Meclis'te ifade etmeye çalışacaklarını, var güçleri ile çalışarak, gayret göstereceklerini dile getirdi.

 

Yasin Öztürk’ün Denizli'de nasılsa, Ankara'da da aynı olacağını belirten Öztürk, kendi fıtratından taviz vermeksizin siyaset yapmaya devam edeceğini sözlerine ekledi. Partime ve şahsıma gösterilen bu teveccühe layık olacağız ve oy veren vermeyen bütün Denizli'me TEŞEKKÜR EDERİM...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.