Denizli Polisi Göz Açtırmıyor!

Denizli Polisi Göz Açtırmıyor!

Denizli Emniyet müdürlüğü basın bürosundan yapılan açıklamaya göre,yapılan operasyonda uyuşturucu ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan operasyonda uyuşturucu ve ruhsatsız av tüfeği yapakandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ilimiz genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve nakil eden şahısların tespiti yakalanmasına yönelik olarak çalışma yapıldı.

 

Yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisine ulaşılan bir ikamet ve bir araç ile ilgili çalışma yapıldı. Bahse konu araç, ikamet ve bu ikamette kalan şüpheliler tespit edildi. Araçta yapılan aramada satışa hazır vaziyette 11 ayrı paket halinde 10 gram eroin maddesi, 1 paket halinde 0,58 gram metamfetamin maddesi, 7 adet suboxone hap, uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen 1 adet hassas terazi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

 

Uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi alınan ikamet ve ikamete girip çıkan şahıslar takibe alındı. İkametten çıkan bir şahsın ikametin yanındaki bahçeye bir poşet gizlediği görüldü. Bunun üzerine ani baskınla şahıs gözaltına alındı. Gizlemeye çalıştığı poşet içerisinde esrar maddesi olduğu görüldü. Söz konusu ikamette yapılan aramada ve poşette yaklaşık 2500 gram esrar maddesi bulunarak el konuldu.

 

Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 4 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.