Denizli’nin Ürünler Ziyaretçileri Şaşırttı

Denizli’nin Ürünler Ziyaretçileri Şaşırttı

İzmir 9. Ekoloji Fuarı 9 Mayıs -12 Mayıs 2018 tarihleri arasında İzmir Fuar alanında yapıldı.

A+A-

Fuara Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü de katılımda bulundu. Bilhassa Denizli ilinde sürdürülen “Organik Tarımın Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Projesi” çerçevesinde üretmiş olan: Kekik, Adaçayı, Kuru Üzüm ve Yumurta’nın tanıtımının yapıldığı fuar vatandaşların büyük ilgisine mazhar oldu. Dünya kültür kekik üretiminin yüzde 80 kısmının Denizli ilinde yapıldığını öğrenen ziyaretçiler hayranlıklarını saklayamadılar.

BOL HEDİYELİ BİR FUAR

İl Müdürlüğü standını ziyaret eden ziyaretçilere hediye edilmek için Organik Tarımı tanıtıcı amaçlı hazırlanmış olan çocuk tişörtleri ve şapka, kalem gibi diğer malzemeler de büyük beğeni aldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet GÜLDAL, Bakanlık Organik ve İyi Tarım Uygulamaları Daire Başkanı Sebahat GÜLLÜOĞLU standı ziyaret edip görevlilerden bilgiler aldılar.

Bununla birlikte İl Müdürlüğünün teknik personelleri Organik Tarım ile alakalı yenilikleri tanımaları ve bilgilenmeleri için fuara bir teknik gezi düzenlediler. Geziye katılımda bulunan personel, konu ile alakalı son gelişmeler hakkında bilgiler ve deneyimlere sahip oldular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.