Denizli'nin Bu Okullarında Kar Tatili Var

Denizli'nin Bu Okullarında Kar Tatili Var

Yoğun kar yağışı nedeniyle Denizli'de tatil edilen yerler

A+A-

Denizli’yi etkisi altına alan kar yağışı ilçelerde etkili oluyor. Bugün  bazı ilçelerde okulların tatil olmasının ardından  11 Ocak Çarşamba günü  ile ilgili ilk tatil haberi Çameli’nden geldi.

Bugünkü yoğun kar yağışı sonrası oluşabilecek buzlanma nedeniyle Çameli'de Okulların Yarın (11 Ocak 2017 Çarşamba ) tatil edildi.  Çameli ilçesinde  kamuda çalışan engelli ve hamile memurlar da izinli sayılacağı belirtildi,

Beyağaç'a bağlı Kızılcaağaç mahallesi Ürküt ve Kerimler yerleşim yeri, Kapuz Mahallesi serverler yerleşim yeri ve Pınarönü mahallerimizdeki taşımalı öğrenciler buzlanmaya karşı 11/01/2017 Çarşamba günü bir gün idari izinli sayılacaktır.

Cankuraran, Akdere, Güzelpinar, Gözler, Belenardic, Uzunpınar daki okullar ve bölge yerlerden taşımalılar aşırı kar nedeniyle kaymakamlıkca bir gün egitime ara verildi.

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle; Çardak İlçesi Söğüt Mahallesinde yer alan Söğüt İlk/Ortaokulu ile Söğüt Mahallesinden gelen taşıma kapsamındaki öğrenciler, 11/01/2017 Çarşamba günü 1 gün idari izinli sayılacaktır.Bekilli ilçesi,Üçkuyu,Çoğaşlı ve Yeşiloba dışındaki mahallelerden gelen taşımalı öğrenciler için buzlanma nedeniyle okul tatildir.Bu üş mahalle ve merkezdeki öğrenciler eğitim ve öğretime devam edecektir. Kocapınar mahallesi ve taşıma idari izinli sayılacaktır.Ayrıca yaılan açıklamaya göre Acıpayam ilçesinde de okullar kar nedeniyle tatil edilmiştir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.