Denizli Merkezde Operasyon

Denizli Merkezde Operasyon

Denizli Merkezde Operasyon

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 26.01.2018 günü Ankara yolu üzerinden Denizli'ye geliş istikametinde uygulama çalışmaları yapıldı.

Durdurulan şehirlerarası yolcu otobüsünde kimlik kontrolü yapıldığı esnada tedirgin davranışlar sergileyen (Z.T.) isimli bayan şahsın üzerinde ve beraberindeki çantalarda yapılan aramada bir kısmı hediyelik eşya içerisine, bir kısmı çanta astarına gizlenmiş vaziyette toplam 200 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Olayın devamında narkotik ekiplerince yürütülen çalışma ile zehir tacirlerinin kuryesi olarak İstanbul’dan Denizli'ye uyuşturucu madde sevk etmeye çalıştığı anlaşılan şüphelinin Denizli'de bağlantılı olduğu yabancı uyruklu şahıs tespit edildi. (S.A.H.) isimli şahıs yapılan takiple uyuşturucu madde teslimatını gerçekleştirmek üzere (Z.T.)’ye bildirdiği Çatalçeşme Tiyatro Bölgesinde suçüstü yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen bir diğer çalışmada ise Denizli Kınıklı bölgesinde uyuşturucu madde satışı yapılmaya çalışılan bir adrese operasyon düzenlendi. Alınan istihbari bilgileri değerlendirerek uyuşturucu madde ticareti yapmaya çalışan şahısları ve adres bilgilerini tespit eden ekiplerin yaptığı operasyon neticesinde satışa hazır vaziyette paketlenmiş toplam 1 kilo 140 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 26-27 Ocak 2018 tarihlerinde yürütülen başarılı çalışmalar neticesinde 200 gram metamfetamin maddesi ve 1 kilonun üzerinde esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti suçu şüphesiyle adli merciler önüne çıkartılan (Z.T.), (S.AH.) ve (B.T.) isimli (3) şüpheli şahıs tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.