Denizli mahalle iftarlarında kenetleniyor

Denizli mahalle iftarlarında kenetleniyor

Denizli mahalle iftarlarında kenetleniyor

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün düzenlediği iftar sofrası geleneği Göveçlik Mahallesi'ne taşındı. Aynı sofrada buluşan binlerce Denizlili birlikte oruçlarını açıp dua etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Göveçlik Mahallesi'nde kuruldu. İftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin tek tek ramazanlarını tebrik eden Başkan Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ve beraberindekiler birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, "Allah'ım tutmuş olduğunuz oruçları ve ibadetleri kabul eylesin. Göveçlik'i biz çok seviyoruz, biliyoruz ki sizler de bizleri seviyorsunuz. Gönüllerimiz karşılıklı" dedi. İftar davetlerine icabet eden tüm vatandaşlara teşekkür eden Başkan Osman Zolan, "Ramazan ayı yardımlaşma ayı. Ülkemiz için, Denizlimiz için, geleceğimiz için dua edelim. Ülkemizde huzur daim olsun inşallah, Allah'ım birliğimiz daim eylesin" diye konuştu.

"Biz çünkü kardeşiz"

Başkan Osman Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şunu bilin ki eğer bir şeye ihtiyaç olursa bizi çağırın hemen geliriz. Biz çünkü kardeşiz, birbirimizi seven insanlarız, gönülden seviyoruz ve gönülden seviliyoruz. Kendi mahallemize, köyümüze geliyor gibi Göveçlik'e geliyoruz. Ben tekrar hepinizin ramazan ayını tebrik ediyorum. Allah'a emanet olun." Konuşmaların ardından Başkan Osman Zolan bir süre vatandaşlara dertleşip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.