Denizli İki Bakanı Ağırlıyor

Denizli İki Bakanı Ağırlıyor

Denizli ilinin dünya şehirleri ile yarıştığını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Paris ne ki Denizli'ye gelin" şeklinde ifadelerle Başkan Osman Zolan'ı tebrik etti.

A+A-

Bazı temaslar için Denizli iline gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyarette bulundu.

 

Ziyarete, Bakan Eroğlu ve Bakan Zeybekci'nin yanı sıra Denizli Valisi Hasan Karahan, önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu ile davetliler de katılımda bulundu.

 

Başkan Zolan, ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmasında, Bakan Eroğlu'nu hemşehrileri olarak gördüklerini belirterek, Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak hayata geçirmiş oldukları projeler ile Denizli'ye çok büyük destek verdiklerini ifade etti. Başkan Osman Zolan, başta Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanın olağan üstü çabaları, ve Bakanlık anlamında yatırımlar ile Denizli’nin gittikçe daha da güzelleştiğini belirtti ve şehrimize hoş geldiniz ifadelerinden sonra bugün temelleri atılan, açılışları yapılan tesisleri ile, göletleri ile, barajları ile parklarıyla Denizli'ye sunulan olanaklardan ötürü kendilerini Bakan Eroğlu’na çok teşekkür ettiğini dile getirdi ve Allah'ım inşallah birlikte güzel hizmetler yapmayı nasip etsin dileklerini iletti.

 

Bakan Eroğlu: "Paris ne ki Denizli'ye gelin"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda yapmış oldukları temel atma ve toplu açılış törenini kastederek, az evvel çok muhteşem bir temel atma ve açılış merasimi yaptıklarını, bunlar içerisinde en büyük yatırımın Akbaş Barajı, Denizli'ye verilecek su ishale hattı ve modern içme suyu arıtma tesisinin olduğunu, bunun çok önemli bir proje olduunu ve hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

 

Denizli'nin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin Belediye Başkanlığı döneminde büyük bir gelişim yaşandığını da kaydeden Bakan Eroğlu, O'nun devamında Osman Zolan’ın da gerçekten bu bayrağı daha da zirveye taşıyıp devam ettiriyor olduğunu,  kendisini tebrik ettiğini, Denizli’nin büyüyor ve güzelleşiyor olduğunu, artık Denizli’nin marka bir şehir olduğunu, Dünya şehirleri ile yarıştığını vurgulayarak sözlerini 'Paris ne ki Denizli'ye gelin' biçiminde tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.