Denizli Halkından Yardım İstediler

Denizli Halkından Yardım İstediler

Denizli ilinin Pamukkale İlçesi, Akköy Mahallesinde ikamet eden 36 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Mehmet Türken’den dünden beri haber alınamadığı öğrenildi.

A+A-

Pamukkale ilçesine bağlı Akköy mahallesinde yaşamakta olan Mehmet Türken'den dün saat 15.00 sularından beri haber alınamıyor. Alınan bilgiye göre, Dün yani 18 Haziran Partesi günü öğle saatlerinde ailesiyle beraber yaşadıkları evden ayrılan Mehmet Türken’den bir daha haber alınamadı.


Akşamda eve geri dönmeyince korkan ailesi durumu hemen jandarma ekiplerine haber ettiler. Jandarma ekipleri, AFAD ve AKUT birimleri hayatından endişe edilen Mehmet Türken’i arama çalışmalarına başladılar.

Vatandaşlar Da Yardım Etti

Arama çalışmalarına Akköy mahallesinde ikamet eden vatandaşlar da yardımcı oldu. Ortalama 100 kişi tüm Akköy Mahallesi sınırlarını didik didik aradılar ama Türken’den herhangi bir ize rastlanamadı. Meydana gelen bu durum sonrasında aile ortadan kaybolan Mehmet Türken’in bulunması için tüm Denizlili halkından yardım talep etti.

Türken’i gören veya yerini bilenlerin Polis veya Jandarmaya haber vermelerini rica eden aile dört gözle gelecek güzel bir haberi bekliyorlar. Bu arada genç adamı arama faaliyetlerinin farklı noktalarda da devam edeceği dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.