Denizli Halkı TSM’ye Doydu

Denizli Halkı TSM’ye Doydu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Adalet Parkı’nda yaz konseri  yapıldı. Ortalama 2 saat devam eden konsere ilgi büyüktü.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nca Adalet Parkı'nda muhteşem bir yaz konseri yapıldı. Müzik sevenler tarafında yoğun bir ilgi gören konsere, başta Başkan Osman Zolan olmak üzere çok sayıda davetli ve vatandaş katılımda bulundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı TSM Koordinatörü Selim Öztaş tarafından yönetilen konserde, solo ve koro şeklinde şarkılar icra edildi. Konser alanında koro tarafından terennüm edilen pek çok güzel şarkı büyük bir beğeni aldı.

 


“Şehirleşme sanatla, kültürle yoğrulmak demektir”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konser alanında yapmış olduğu konuşmasında, şehirleşmenin yalnızca fiziki yapılar inşa etmek ile değil kültür ve sanat alanlarında da çalışarak olduğunu ve kendilerinin Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Başkan Zolan, Yol, bina, park ve spor alanları yaptıklarını,  yalnızca şehirleşmenin yapı, bina, altyapı, üst yapı olmadığını, bunun yanında sanat ile kültür ile yoğrulmak olduğunu, kendilerinin halkın göstermiş olduğu ilgiden ötürü çok teşekkür ettiğini, Denizli ilinde güzelliklerin artarak sürmesini, beraber birçok şey başardıklarını, Denizli’de pek çok güzellikleri yapmaya devam edeceklerini, her şeyin daha güzel olmasını, yarınımızın daha güzel olmasını dilediğini belirtti.

 

Ayrıca Başkan Osman Zolan, TSM Korosu’nda gönüllü bir şekilde 30 senedir aralıksız görev yapan Mustafa Doğan, Elif Aksoy ve Gökhan Yapar’a günün anısına plaket sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.