Denizli Halkı Emin Ellerde

Denizli Halkı Emin Ellerde

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, modern araçları, ekipmanları ve personeliyle 2018’in ilk 7 ayında yoğun bir mesai harcadı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı birimleri 2018’in ilk 7 ayında çok yoğun bir mesai geçirdiler. Gece gündüz demeksizin Denizli merkez ve 19 ilçesinde 52 ayrı istasyonda Denizli halkının can ve malını korumak amacı ile nöbet tutmuş olan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı birimleri geçen 7 ay içerisinde 1315 yangına müdahil oldular. Bunlardan başka 1104 kurtarma operasyonu yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı birimleri 297 trafik kazasında ve 625 değişik görev olmak üzere toplamda 3341 olayda mühim rol oynadılar.

 

358 kuruma eğitim

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, yangınlar, trafik kazaları ve kurtarma operasyonları gibi olayların yanında istenmeyen olayların meydana gelmesine engel olmak için de değişik kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik eğitim çalışmalarına 2018’de  devam etti. Bu çerçevede yapılan eğitim çalışmalarında  358 kuruma eğitim hizmeti sunuldu. Toplamda 1723 saat devam eden eğitimlerde, 22 bin 728 vatandaşa erişildi.  

 

"Önce tedbir"

 

"Önce tedbir" politikasıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, şehirdeki 1156 işyerini de olası yangın ve kaza gibi tehlikelere karşı denetlediler. İtfaiye Dairesi Başkanlığı 912 işletmeye yangın güvenlik raporunu sundu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.