Denizli Halkı Bağbaşı Yaylası'na Akın Etti

Denizli Halkı Bağbaşı Yaylası'na Akın Etti

Denizli'de hizmete alındığından bu yana  şehirdeki sosyal hayatın vazgeçilmez renklerinden biri durumuna gelen Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, beyaza büründü.

A+A-

Denizli halkının sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, tabiat ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlayan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, kış mevsiminde de vatandaşlardan yoğun bir ilgi gördü. Hafta sonu yoğunluktan dolayı uzun kuyrukların oluştuğu teleferik ile 1500 metre rakımlı yaylaya çıkan vatandaşlar sevdikleri ile beraber karın tadını çıkardılar. Kara hasret kalan vatandaşların yoğun ilgi göstermiş olduğu Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, ziyaretçilerine karın tadını yaşama fırsatı verirken ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

 

Kardan adam ve kartopu keyfi

 

Denizli'de karın yağmış olduğu ilk noktalardan olan 1500 metre rakımdaki Bağbaşı Yaylası'nda bol bol hatıra fotoğrafı çeken vatandaşlar güzel bir hafta sonu geçirmenin keyfini çıkardı. Bungalov ev, Yörük çadırı, restoran, piknik alanı gibi tesislerden de faydalanan vatandaşlar, bir taraftan karın keyfini yaşarken diğer taraftan şehrin stresinden uzaklaşıp değişik bir gün geçirdi. Çocukları ile kardan adam yapan Denizli halkı kar topu oynayıp kar sevincini sevdikleri ile paylaştı.

 

"Denizlimize yakışanı yaptık”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın tüm mevsimlerde güzellikler barındırdığını belirterek, Denizli’ye yakışanı yaptıklarını, yazın sıcaktan bunalan kışın ise kar görmek isteyen vatandaşların buraya akın ettiklerini, Denizli merkezde kar yok ama yaylada ziyaretçilerin karın keyfini çıkardığını, hafta sonu sevdikleri ile vakit geçirmek isteyen vatandaşların karın keyfini doyasıya yaşadıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.