Denizli Güney'de Her Bebeğe Bir Fidan

Denizli Güney'de Her Bebeğe Bir Fidan

Denizli Güney'de Her Bebeğe Bir Fidan

A+A-

Güney Kaymakamlığı Proje Ofisi ve Güney Orman İşletme Şefliği tarafından projelendirilen “2017 Yılı Yeni Doğan Bebekler Hatıra Ormanı” fidan dikimi Güney ilçesi Adıgüzeller Mahallesi mevkiinde gerçekleştirildi.

Fidan dikimine Güney Kaymakamı Fatih BAYRAM, Denizli Orman İşletme Müdürü Mehmet KAYA, Güney Orman İşletme Şefi Serkan ERTEK, Güney’de bulunan kurum amirleri , 2017 yılı doğumlu bebeklerin aileleri ve Güney Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Projeyle ilgili bilgi veren Güney Kaymakamı Fatih BAYRAM ; “Kaymakamlık ve Orman İşletme Şefliği olarak birlikte güzel bir projeye imza attık. 2017 yılında ilçemizde dünyaya gelen her bebek için bir meyve fidanı dikerek ailelerin gelecek kuşaklara en güzel hediyeyi bırakmasına vesile olduk. Projemiz her yıl bir önceki yılın bebekleri için fidan dikimi ile devam edecektir.” Dedi.

Ağaçlandırma alanıyla ilgili bilgi veren Denizli Orman işletme Müdürü Mehmet KAYA ise:” Bu alan 2016 yılında yangın nedeniyle tahrip olmuştu. Orman şefliğimizi bu alanı temizledi ve yeniden dikime hazırladı. Güney Kaymakamlığımız ve Güney Orman İşletme Şefliğimiz bu güzel projeye imza atarak yangınla yok olan orman alanının gelecek nesillere meyvelik olarak bırakılmasına vesile oldular,emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.