Denizli Final Okullarında Bursluluk Heyecanı

Denizli Final Okullarında Bursluluk Heyecanı

Denizli Final Okullarında Bursluluk Sınavı heyecanı yaşanacak. Sınav hakkında bilgileri Final Eğitim Kurumları Müdürü Sadi Öztekin verdi.

A+A-

Her sene olduğu gibi bu sene de Bursluluk sınavını yapacak olan Final Okulları, derece giren öğrencileri mükafatlandıracak. Final Eğitim Kurumları Müdürü Sadi Öztekin konu ile alakalı yaptığı açıklamasında kendilerinin öğrencileri hem akademik hem de sosyal olarak geliştirdiklerini ve ailelerin gözlerinin arkada kalmadığını belirtti.

Öztekin açıklamasının devamında: “ Her öğrencimizi kendi çocuğumuz gibi görerek o amaçla dersler veriyoruz. Yaptığımız bu bursluluk sınavları ile de öğrencilerimize başarılarından ötürü hak ettikleri ödülleri verip, onlara destek olmaya çalışıyoruz. Her zaman öğrenci temelli yaptığımız çalışmalar devam edecekti. Tüm öğrencilerimizi bursluluk sınavına davet ediyorum. En azından diğer akranları içinde kendi seviyelerini görmüş olurlar. Yaptığımız profesyonel sınavların değerlendirmesi de öğrencilerin kendi durumlarını görmeleri bakımından önem arz etmektedir.” Dedi ve bursluluk sınavı ile alakalı şu bilgileri paylaştı:  

Sevgili öğrenciler; sınava girmek için:

1- Okula bizzat gelerek hem başvurunuzu yapabilir, hem de sınav giriş kartınızı alabilirsiniz.

2- 5 Ocak 2019 tarihinden itibaren (258-2655909) nolu telefondan veya okulumuz elektronik posta adresinden on-line olarak başvurunuzu yapabilir ve sınav giriş kartınızı okulumuzdan alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.