Denizli Final Okulları’nda Müthiş Program

Denizli Final Okulları’nda Müthiş Program

Denizli Final Okulları öğrenci, öğretmen ve velileri Cumhuriyetin 95. yılını kutlamak amacı ile dün saat 14.00’de bir araya geldi.

A+A-

Etkinlikler Çok Beğenildi

Denizli Final Okulları ‘nda yapılan program ile Cumhuriyetin 95. Yılı büyük bir coşku ile kutlandı. Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Ardından lise kademesi öğrenciler tarafından sunulan “Cumhuriyet’in ilanı öncesi döneminin” canlandırması ile programa devam edildi. Bu tiyatral gösteriden sonra ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin meydana getirdiği koro ve oratoryo sunumu ile seyircilerin coşkusu iyice artarken öğrencilerin performanslar da çok beğenildi. Programda Lise halk oyunları kulübü öğrencilerinin sunmuş oldukları gösteri, step gösterileri de çok beğenildi.

Program görevli tüm öğrencilerin İzmir Marşıyla seyircileri selamlamaları ila sona ererken, salondaki izleyicilerin de marşa katılımları ve Genel Müdür Sadi Öztekin’in teşekkür konuşması ile programın kapanışı yapıldı. Burada yaptığı konuşmasında Öztekin, programda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini, Cumhuriyet coşkusunu sonuna kadar yaşadıklarını, Cumhuriyetin Türk Milleti adına çok önemli bir kazanım olduğunu ve kendilerinin de bu kazanımları koruyacak güzel bir nesil yetiştirmek amacı ile eğitimler verdiklerini sözlerine ekleyerek salondaki herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.