Denizli Emin Ellerde

Denizli Emin Ellerde

Denizli Emin Ellerde

A+A-

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü acil sağlık hizmetlerinin etkin, verimli, ulaşılabilir ve hızlı sunulması amacı için İl Merkezi, Pamukkale ve  Karahayıt ören yerlerinde hizmet vermekte olan İki adet Motosiklet Ambulansta sekiz sağlık personeli ambulans motosiklet ekibinin 01-04 Ağustos 2017 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Motosikletli Polis Timleri Eğitmeni Polis Memuru Mehmet Sırmalı tarafından “Motosiklet İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi” düzenlenmiştir.

İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı bu eğitimle ilgili açıklamalarda bulundu; acil sağlık hizmetlerinin eşit, ulaşılabilir, kaliteli, hızlı ve verimli olarak yürütülmesini sağlamanın öncelikli görevleri olduğunu belirterek bu amaçla motosiklet ambulans ekibinin daha etkin hizmeti vereceklerini açıkladı.

 Arpacı, Üçler eğitim alanında yapılan eğitimde; durma-kalkma, yerden kaldırma, manevra, artçı pozisyonu, slalom, şerit değiştirme, engelden kaçabilme, ani durma, dar alandan geçme, keskin dönüş, yavaş dönüş, ani dönüş, rampada kalkış, rampada artçı ile geri iniş vb içerikle güvenli sürüş teknikleri konularında deneyim kazanmaları sağlanacaktır, diyerek sözlerini tamamladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.