Denizli'den 7 Eerkek 1 Kadın Sporcu

Denizli'den 7 Eerkek 1 Kadın Sporcu

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Balıkesir’de yapıldı.

A+A-

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Balıkesir’de yapıldı. Balıkesir Spor Salonu’nun yanındaki alanda oluşturulan parkurda sporcular at binip, yay gerdi ve dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Ankara, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Manisa, Denizli ve Balıkesir’den sporcular Türk parkurunda mücadele etti. Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Okçuluk Asbaşkanı Levent Talha Suluoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, A Grubu ayağını Balıkesir’de gerçekleştirdiklerini, şampiyonaya 12’si kadın olmak üzere toplam 95 sporcunun katıldığını söyledi.

DENİZLİ’DEN 7 ERKEK 1 KADIN SPORCU!

Denizli Atlı Okçuluk Klübü yarışmaya 8 sporcu ile katıldı. Türkiye genelinden yarışmaya katılan 12 kadın sporcudan biri olan ve Denizli’yi temsil eden Gizmo Ajans Yöneticisi Jale Namlı performansı ile göz doldurdu. Denizli’nin tek at üzerinde ok atabilen kadın sporcusu olan Jale Namlı, yarı finallere kalamasa da atışları ve at sürüşü ile ayakta alkışlandı. Bunun yanı sıra Denizli Veteriner Hekimleri Odası Başkanı olan Türkay Berberoğlu yarı finallere adını yazdıran Denizlili tek sporcumuz olarak tüm Denizli’yi gururlandırmayı başardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.