Denizli'deki konserde unutulmaz Barış Manço gecesi

Denizli'deki konserde unutulmaz Barış Manço gecesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserlerinde Mehmet Bacaklı ve Grup Anadolu, vatandaşlarla birlikte Barış Manço şarkılarını seslendirdiler.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından tertip edilen yaz konserlerinde son olarak Mehmet Bacaklı ve Grup Anadolu sahne aldı. Konserde unutulmayan Barış Manço şarkıları seslendirilirken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, efsane sanatçının halen unutulmadığını dile getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Adalet Parkı'nda düzenlenen yaz konserlerinde Mehmet Bacaklı ve Grup Anadolu sahneye çıkarak Barış Manço şarkılarını seslendirdiler. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konsere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı da katıldı.

Barış Manço Anıldı

Solist Mehmet Bacaklı’nın sahne aldığı konserde unutulmaz sanatçı Barış Manço’nun efsane şarkıları seslendirilirken konsere gelen vatandaşlar usta şarkıcıyı güzel eserleri ile andı. Osman Zolan, "Barış Manço gerçekten de unutulmaz bir sanatçıydı. Erken yaşta onu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Mekanı cennet olsun. Bir onun eserlerine sahip çıkıyoruz. Mehmet Bacaklı kardeşim ve ekibine teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.