Denizli'deki Herkesi Kongremize Davet Ediyorum

Denizli'deki Herkesi Kongremize Davet Ediyorum

Herkesi Kongremize Davet Ediyorum

A+A-

11 Kasım 2017 tarihinde Genel Başkanımız Meral Akşener’in olurları ile Partimizin Denizli’deki kuruluşunu yapmak üzere göreve getirildim. O günden bu yana İl merkezi ve ilçelerimizde partimizin yapılanmasını sağlamak için yönetim kademelerindeki kurucu yol arkadaşlarımızla beraber yüksek bir efor ve heyecanla canla başla çalıştık.

3 şubat – 14 Şubat arasında 18 ilçemizde kongrelerimizi tamamladıktan sonra ; 585 delegemizle partimizin 1. Olağan Kongresini 11 Mart Pazar günü Sarmaşık Düğün Salonunda yapacağız. Kongreler siyasi partilerin düğünüdür, toyudur. Her ne kadar seçme ve seçilme faaliyetleriyle yönetim organlarının seçimi yapılıyor olsa da ;büyük bir dayanışma ruhuyla ve demokratik olgunlukla gerçekleştireceğimiz kongremizin siyaset arenasındaki kuvvetli varlığımızı içine sindiremeyenlere İYİ bir cevap teşkil edeceğine inancım sonsuzdur.

İYİ Parti toplumun her kesiminden insanımıza kucak açan vatanını , milletini ,devletini seven herkesin yer bulabileceği bir oluşum olup yaşadığımız kutuplaşma ve ayrıştırma politikasına son vererek ülkemizde zedelenmiş olan birlik ve beraberliği yeniden tesis etmeye ant içenlerin yer aldığı cesur yürekli ,İYİ insanlarla azim ve kararlılıkla doğru bildiği hâk yolda yürümeye ,mücadele etmeye devam edecektir.

Bu vesileyle tüm Denizli’li hemşehrilerimizi ve Partililerimizi kongremizi onurlandırmaya davet ediyorum.

İYİ PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI

YASİN ÖZTÜRK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.