Denizli'de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak

Denizli'de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı bitirilen Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Komplesi'nin açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile beraber yapıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir merkezi ve 4 ilçede yapmış olduğu 7 kapalı yüzme havuzundan bir tanesi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi de tören ile hizmete açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Anafartalar Kapalı Pazaryeri'nde yaptığı mahalle iftarında açılışı gerçekleştirilen programa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, ilçe belediye başkanları, davetliler ve binlerce vatandaş katılımda bulundu. Mahalle sakinleri ile bir bir selamlaşan Ekonomi Bakanı Zeybekci, Başkan Zolan ve beraberindekiler vatandaşların ramazanlarını kutladılar.

 

"Yüzme bilmeyen insanımız kalmayacak"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftar ve açılış programına muhteşem bir teveccüh olduğunu ifade ederek, vatandaşlara teşekkürlerini sundu. Başkan Zolan, konuşmasına halkın Ramazanını kutlayarak başladı kendilerinin gece gündüz çalışarak Denizli’ye güzellikler getirmek için çalıştıklarını söyledi. Programın yapıldığı Anafartalar Kapalı Pazaryeri'nin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin belediye başkanlığı döneminde yapıldığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, örnek bir proje olduğunu, kendisine çok teşekkür ettiğini, bugün ayrı bir güzellik yaşadığını, başta Anafartalar Mahallesi olmak üzere Fatih, Deliktaş, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka, Sevindik ve Sümer mahallerine de hitap edecek olan bölgenin kapalı yüzme havuzunun açılışını yapacaklarını, bu bölgede yüzme bilmeyen insanının kalmayacağını dile getirdi.

 

"Herkes spor yapsın, sağlıklı kalsın"

 

Başkan Zolan, başta çocukların beden eğitimini, yüzme kurslarını burada göreceklerini, bilhassa hanım kardeşlere ve isteyen beylere burada ücretsiz kursların olacağını, açılışa teşrif eden bakana çok teşekkür ettiğini ve tesisin hayırlı uğurlu olmasını dilediğini söyledi.

 

Denizli hak ettiğini aldı

 

Sözlerine tüm vatandaşların ramazanını kutlayarak başlayan Bakan Zeybekci, görüldüğü gibi hizmet yarışının sürdüğünü, Nihat Zeybekci’nin bir kısmını yaptığını, Osman Zolan’ın geri kalan kısmını yaptığını, AK Parti zihniyetinin ve Recep Tayyip Erdoğan zihniyetinin bu olduğunu, bugün açılışını yaptıkları bu yüzme havuzunun bir zamanlar hayalinin bile kurulamadığını her köşesinde yüzme havuzları, kapalı spor salonları, spor aletleri ve her köşesindeki parkları ve tüm imkanları ile bugün Denizli’nin hak ettiğini aldığını, Ege'nin vizyon şehri olduğunu, Türkiye'de parmak ile gösterilen bir dünya şehri olduğunu sözlerine ekledi.

 

Konuşmalardan sonra dualar ile Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin açılışı tamamlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.