Denizli’de Yine Kazalar Eksik Olmadı

Denizli’de Yine Kazalar Eksik Olmadı

Denizli bugünde bol kazalı bir gün geçirdi. Sevindiren tek şey ise kazalarda hayatını kaybeden kimsenin olmaması idi. İşte Denizli’de meydana gelen 4 kaza.

A+A-

Denizli bugünde bol kazalı bir gün geçirdi. Sevindiren tek şey ise kazalarda hayatını kaybeden kimsenin olmaması idi. İşte Denizli’de meydana gelen 4 kaza.

İlk kaza Pamukkale ilçesi Korucuk mahallesinde gerçekleşti. Kaza sonucunda belediye otobüsünün camları patladı. Alınan bilgiye göre, Pamukkale ilçesinde Korucuk ırlıganlı seferi yapmakta olan 7 numaralı belediye otobüsü tali yoldan çıkan kamyon ile çarpıştı. Çarpışmanın da etkisi ile Denizli Büyükşehir Belediyesine ait 7 numaralı otobüsün camları patladı.

Kamyon Devrildi

İkinci kaza  Tavas İlçesi'nde gerçekleşti. Yağıştan dolayı sürücüsünün kontrolünden çıkan süt kamyonu ancak yan yatarak durabildi. Kaza, Nikfer Mahallesi'nde gerçekleşti.  Bölgedeki Rampadan inen 20 AS 240 plakalı süt tankeri yağış nedeni ile kontrolden çıktı ve bir süre savrulmasının ardından yol kenarındaki ağaca çarpıp refüjde yan yatarak ancak durabildi. Yan yatan kamyondaki şoför kendi imkanları ile kamyondan çıktı.

Yarış Merakı: 2 Yaralı

Başka bir kaza haberi de  Çameli’nden geldi.  İddialara göre kaza yarış yapan 2 motosikletin traktöre çarpması sonucunda meydana geldi ve 2 kişi yaralandı.

Güzelyurt Mahallesi Samıtlar Mevki'nde gerçekleşen kazada  15 yaşındaki Yusuf Ç. ile 14 yaşındaki Hükmü A.'nın kullandığı iki ayrı motosiklet Ali Atik'in kullanmış olduğu traktöre yandan arka arkaya çarptı. Çarpmanın da etkisiyle motosiklet sürücüleri yaralandılar ve hemen hastaneye kaldırıldılar. Motosiklet sürücüsü Yusuf Ç.'nin kafasının yarıldığı, Hükmü A.'nin ise ayaklarında kırık olduğu ifade edildi.

Sarayköy ile Tosunlar Yolu

Başka bir kaza da Sarayköy ile Tosunlar arasındaki yolda oldu. Sağanak yağışın ardından kayganlaşan yolda gerçekleşen kazada 2 araç kafa kafaya çarpıştı. Otomobil sürücüsünün sıkışmış olduğu  kazada sürücü, itfaiye ekiplerince çıkarıldı ve hastaneye kaldırıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.