Denizli'de Ulaşımda Çağ Atlanıyor

Denizli'de Ulaşımda Çağ Atlanıyor

Denizli ilinin en büyük gereksinimleri arasındaki ulaşım problemini çözmek için milyonlarca TL’lik yatırıma imza atmış olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehre ulaşımda çağ atlatacak projelerini tamamlıyor.

A+A-

Bu çerçevede Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirmiş olan Üçgen Köprülü Kavşak, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Köprülü Kavşağı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı, Bozburun Köprülü Kavşağı ve çevreyolu, Akhan virajı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehit Er Doğan Acar Yaya Üst Geçidi ile Üniversite Yaya Üst Geçidi hizmete sunuldu.

 

Yakıt ve zamandan büyük tasarruf sağlayıp can güvenliğini had safhaya çıkarmış olan projeler vatandaşlardan büyük beğeni aldı. Büyükşehir Belediyesinin Üçler bölgesindeki 50 metre genişliğinde olan yeni çevre yolu ve İzmir Bulvarı’yla 29 Ekim Bulvarı arasında bağlantıyı sağlayacak olan Yeni Cadde projesi ise tüm hızla sürüyor.

 

Denizli'nin kalbi Üçgen'de atıyor

 

Denizli ilinin şehir içi ve şehirler arası trafiğinde ana arter konumundaki Üçgen Köprülü Kavşakları yeni ve modern görünümü ile Denizli ilinin gururu olacak. İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişimde olan Üçgen Meydanı, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin rüya projesi ile muhteşem bir esere çevirecek. Peyzaj düzenlemesi süren dev proje İzmir-Antalya, İzmir-Ankara ve Ankara-Antalya gidiş-geliş yönleri yan yollarıyla beraber trafiğe açıldı.

 

Hal Köprülü Kavşağı

 

Ulaşım alanında yapmış olduğu yatırımlar ile şehir trafiğinin daha akıcı olmasını amaçlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hal Köprülü Kavşağı projesi de trafiğe açıldı.

 

Trafik daha da akıcı olacak

 

İzmir Bulvarı üstünde 1 ve 2. Sanayiyle 3. Sanayi bölgelerinin kesişiminde yapılan Sanayi Bağlantı Köprüsüyle sanayi siteleri arasında olan trafik akışı hızlandı. Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün kullanıma açılmasından sonra 30 metre genişliğinde olan Yeni Cadde projesi de hayata geçiyor. Yeni Cadde, İzmir Bulvarı ile 29 Ekim Bulvarı arasında bağlantıyı sağlayıp, Örnek Caddesi, Ahi Sinan Caddesi ve Merkezefendi Caddesi trafiğinin daha da akıcı olmasına olanak tanınacak.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.