Denizli’de Sıradan Bir Gün(!)

Denizli’de Sıradan Bir Gün(!)

Denizli’de gün yine trafik kazaları ile başladı. Bu sefer tam 9 araç birbirine giren. İşte zincirleme kaza hakkında alınan bilgiler.

A+A-

Zincirleme kazanın Denizli ilinde İzmir Asfaltı üstünde dikkatsizlik sonucunda meydana geldiği ifade edildi. Zincirleme kazaya karışmış olan 9 araçta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre bugün sabah saat 09.00 sıralarında İzmir Asfaltı üstü Gümüşler Kavşağı'nda dikkatsizlik sonucunda gerçekleşen kazaya, 2 tane minibüs, 1 adet TIR, 1 tane ticari araç, 1 tane pikap ve 4 otomobil olmak üzere toplamda 9 aracın karıştığı dile getirildi. Gelen bilgilere göre zincirleme kazada araçlarda maddi hasar oluşurken hafif şekilde yaralanmaların olduğu ifade edildi. Zincirleme kaza soncunda ölü ya da ağır yaralı olmaması sevindiren tek şey oldu.

Polis Önlem Aldı

Zincirleme kazanın ardından olay yerine hemen sağlık ekipleri ve polis birimleri intikal ettiler. Polis ekiplerinin müdahalesi ile trafik kontrollü bir biçimde sağlandı. Kazanın ardından olay yerine gelmiş olan trafik ekipleri güvenlik önlemlerini de aldılar. Ayrıca sağlık ekipleri tarafından meydana gelen zincirleme kazada hafif biçimde yaralananlara ayakta müdahale edildi.

Çekiciler sayesinde araçların çekilmesinden sonra ise trafiğin normal seyrine döndüğü ifade edildi.

 Kazanın nasıl meydana geldiği ile alakalı henüz net bir bilgi yokken, polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattıkları da alınan bilgiler arasında.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.