Denizli’de MHP’ye kim kaybettirdi ?

Denizli’de MHP’ye kim kaybettirdi ?

24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre neticelendi.

A+A-

Milletvekilliği sıralamaları belli olunca 5. Dönem de de yine partinin 1. sırasına oturan Emin Haluk Ayhan MHP’nin Denizli’de bir milletvekilliğini resmen engelledi. Dört dönem Denizli’de MHP Milletvekilliği yapan Ayhan aynı zamanda Genel Başkan Yardımcılığı da yaptı.

Birçok Denizlilinin hiç tanımadığı, hiç görmediği Emin Haluk Ayhan Denizli’ye ve ilçesi olan Güney’e hiçbir şey kazandırmadan gitti. Ayhan gitti ama Milliyetçi Hareket Partisini de bir vekillikten etti. 24 Haziran seçimlerinde 1. sırada Ayhan’ın yerine kim olursa olsun mutlaka bir milletvekilliğini çıkarabilecek güçte olmasına rağmen olmadı.

MHP ülke genelinde yüzde 11 civarında oy almasına rağmen Denizli’de vekil çıkaramadı. Emin Haluk Ayhan’ın yerine neredeyse tek başına bir parti gibi çalışan ve yüklü miktarda para harcayan Mehmet Uz veya partinin gülen yüzü olan Avukat Gülay Özcan olsaydı MHP Denizli’de de kesin temsil edilirdi.

Denizli'de Vekilden Oldu

Av. Gülay Özcan katıksız bir ülkücü ve partinin tabanıyla barışık, dinleyen, araştıran saf tertemiz bir hanımefendi. Emin Haluk Ayhan kendi ilçesinde bile yüzde 5.8 oy alırken Denizli’de partiyi de adeta hezimete uğrattı. Parti tabanında Ayhan’dan dolayı olan huzursuzluğun sonucu sandığa da yansıdı ve MHP Denizli’de bir milletvekilliğinden oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.