Denizli’de Kaçakçılığa Geçit Yok

Denizli’de Kaçakçılığa Geçit Yok

İçki kaçakçılarına Denizli İl Jandarma Komutanlığı’ndan bir darbe yapıldı ve litrelerce içki piyasaya sürülmeden ele geçirildi. İşte başarılı operasyon ile alakalı detaylar.

A+A-

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılan operasyon ile 176 litre kaçak içkinin ele geçirildiği öğrenildi.

 

Alınan bilgilere göre Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı olan Medet Mahallesi'nde şüpheli bir aracı durdurup arama yaptılar.  Ekipler tarafından yapılmış olan arama sonucunda, aracın içerisinde 107 tane kaçak rakı ve 210 şişe kaçak votka ele geçirildi.

 

Operasyon sonucunda ele geçirilen toplam 176 litre kaçak içkiye el konulduğu ifade edildi. Operasyonda bir zanlı ile alakalı Kaçakçılık Kanunu'na muhalefet suçlaması ile işlem başlatıldığı ifade edildi.

Geçen Hafta Da Emniyet Yapmıştı

Geçtiğimiz hafta da Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından da kaçak içki satışı yapan kişilere karşı operasyonlar yapılmıştı.

 

Şehir merkezindeki kafelerin kaçak olarak temin ettikleri içkileri bilhassa yabancı uyruklu vatandaşlara sattıkları belirleniş ve takibe alınmış olan şahısların içkileri depo olarak kullandıkları mekana bırakırken suçüstü yakalanmışlardı.

 

Operasyon çerçevesinde 2 araç ve bir iş yerinde yapılmış olan aramalarda ve bandrol okuma cihazıyla yapılmış olan kontrollerde değişik ebatlarda rakı, viski ve votka olmak üzere toplamda 335 şişe ve 19 bidon içinde 92 litre bandrolsüz kaçak içki ele geçirilmiş, yakalanmış olan 2 şüpheli şahıs ile alakalı Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefetten işlem başlatılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.