Denizli'de İlçe Belediyeleri, Okulların Hamisi Oldu

Denizli'de İlçe Belediyeleri, Okulların Hamisi Oldu

Denizli Valiliği'nce hayata geçirilen 'Her Okula bir Hami' projesine, Çardak Belediyesi'nin ardından Çivril ve Tavas ilçe belediyeleri de katıldı.

A+A-

Çivril Belediye Başkanı AK Partili Gürcan Güven ile Tavas Belediye Başkanı AK Partili Turan Veli Akyol, ilçelerindeki okulların her türlü bakım, onarım, tadilat ve bahçe düzenlemelerini yaparak hamiliğini üstlendi. Çardak Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Öztürk'ün yaptığı protokolü; Vali Şükrü Kocatepe ile bu kez de Çivril ve Tavas İlçe Belediye başkanları imzaladı.

 

Proje kapsamında üç belediyenin ilçelerindeki okulların hamisi olduklarını belirten Vali Şükrü Kocatepe, "Belediyelerimizi okullara vereceklerini destekten dolayı kutluyorum. Okullar belediyelerin desteğiyle daha bakımlı hal gelecek" dedi.

 

Çivril Belediye Başkanı Başkan Gürcan Güven, ilçesinde 71 okul bulunduğunu, belediye olarak bütün okulların bakım onarım, tadilat ve bahçe düzenlemeleri gibi işlerini yapacaklarını söyledi. Geleceğe yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Güven, "Çivril belediye meclisi olarak okullara destek kararı aldık. Yarınımızın güçlenmemesi için belediye olarak eğitime her türlü katkıyı göstereceğiz" diye konuştu.

 

Tavas Belediye Başkanı Turan Veli Akyol da belediyenin imkanlarını okullar için de kullanacaklarını belirterek, "ilçede toplam 63 okul var. Öğrencilerin ve öğretmenlerin daha ferah ve bakımlı binalarda ders yapabilmeleri için okulların her türlü bakım, onarım, tadilat ve bahçe düzenlemelerini yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.