Denizli’de Hareketli Saatler

Denizli’de Hareketli Saatler

Denizli’de dün hareketli saatler yaşandı. Gerçekleşmiş olan 2 farklı kazada sürücülerin kaçması ile sinirler gerildi. Yakalanan bir sürücü linç edilmekten son anda kurtuldu.

A+A-

Dün meydana gelen kazalardan ilki Bağbaşı yolunda oldu. Kendi seyrinde gitmekte olan bir otomobile çarpan sürücü takla atıp durdu ama ters dönmüş olan araçtan çıkan şoför kaçtı. 2. Kaza ise Esma Hatun önünde meydana geldi.  Kazayı yapan sürücü kaçtı ama yakalandı, polis sürücüyü linç edilmekten son anda kurtardı.

Alınan bilgilere göre 1. kaza, Acıpayam Bulvarı üstünde gerçekleşti. İddialara göre, Ulus yönünden Cankurtaran’a doğru giden 20 FR 076 plakalı araç, Pamukkale Üniversitesi ışıklarını geçmesinin ardından önünde giden bir başka otomobile makas attı. Bu hareketten sonra direksiyon hakimiyetini kaybettiği ifade edilen sürücü önünde giden 20 BA 099 plakalı otomobile vurdu. FR plakalı araç çarpmanın da etkisi ile kontrolden çıktı ve 3 takla atıp orta refüjde durabildi. Ters dönmüş olan araçtan kendi olanakları ile çıkan genç sürücü koşarak ara sokaklara girip gözden kayboldu. Kaza sonucunda yaralanan olmadığı ifade edilirken, polis ekiplerinin kaçan sürücüyü yakalamak için inceleme başlattığı öğrenildi.

VURDU KAÇTI

2. kaza ise Esma Hatun Camisi önünde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre bir otomobile çarpan, araç kullanıcısı kazanın ardından ne olduğuna bile bakmadan kaçtı. Mağdurların haber etmesi ile polis harekete geçti ve Devlet Hastanesi önünde kazalı araç ile beraber sürücüyü yakaladı. Sürücünün yakalanmış olduğunu öğrenen diğer otomobil sahibi ve yakınları hastane önüne geldiler. Polise ekipleri muhtemel bir linç olayını burada önledi ve kaza ile alakal işlem yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.