Denizli’de Gaspçı Dehşeti

Denizli’de Gaspçı Dehşeti

Dün, gecenin ilerleyen saatlerinde Denizli’de kimliği henüz tespit edilemeyen 3 kişi taksiciyi gasp etmek istedi. Cebinde parası olmayan taksicinin yüzüğünü almaya çalışan 3 şahıs  taksiciyi acımasızca dövüp hastanelik etti.

A+A-

Haberlerdenizli'den alınan bilgilere göre Bankalar takside çalışan 20 T 0210 plakalı taksinin kiracısı olan M.E. gece sularında 3 kişi tarafından kaçırılarak gasp edilmek istendi. Müşteriler  Karakurt Mahallesine gitmek istediler ama gidecekleri noktaya gelmeden evvel takside tatsızlık çıkardılar. Taksici M.E.’yi taksiden indirerek olay çıkaran 3 kişi ardından M.E.’nin cebindeki parasını istediler. Para yok diyen taksiciye sinirlenerek dövüp parmağındaki yüzüğü almaya çalışan gaspçılar taksicinin kolunu kırıp, başından yaraladılar. Kolu kırılan ve başından yaralanmış olan M.E. kendi imkanları ile kendini hastaneye attı. Hastaneye geldiğinde bitkin bir durumda olan taksici hemen müşahade altına alındı.

Yıl Sonunda Son Bulacak

Bugün öğlen sularında taksiciyi ziyarete gelen Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, taksici arkadaşlarına geçmiş olsun dilediğini, maalesef bu tür istenmeyen olayların taksici esnafını zora soktuğunu, gece çalışan taksicilerin özellikle dikkat etmesi, her müşteriyi aracına almaması gerektiğini, yıl sonunda zaten bu tür olayların önüne geçecek bir projenin hayata geçeceğini, araçların hepsinde kameranın zorunlu olacağını, bu tür olayların kameralar ile son bulacağına inandığını ifade etti.

Kaynak: Haber

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.