Denizli'de engerek yılanı paniği!

Denizli'de engerek yılanı paniği!

Denizli'nin Çameli ilçesinde yaşanan olayda DESKİ'de görev yapan İ. Gencel, su sayacını kontrol etmek istediği esnada gördüğü manzara karşısında şok oldu.

A+A-

Denizli'de zehirli yılan paniği yaşandı. Denizli'nin Çameli ilçesinde DESKİ görevlisi su sayacını okuduğu esnada zehirli bir yılan ile karşı karşıya kalınca ne yapacağını şaşırdı.

Denizli'nin Çameli ilçesi Kalınkoz Mahallesi Elmayanı Mevki’nde DESKİ'de görev yapan İ. Gencel, su sayacını okuduğu esnada korku dolu anlar yaşadı. Su sayacının kışın donmaması için üzerine örtülen saman yığının kaldıran DESKİ görevlisi karşısında zehirli bir yılan görünce bir anda afalladı.

Yılan Şaşırttı

Ev sahibinin yanına gelmesi sonrasında saman yığınını sopa ile temizlemeye çalışan İ. Gencel, sayacın üzerindeki yılan türünün engerek türü olduğunu anladı. Sopa yardımı ile yılan olay yerinden uzaklaştırılarak sayacın okunması kaldığı yerden devam etti.

DESKİ görevlisi İ. Gencel daha sonrasında yaptığı açıklamasında geçen senede sayaç okuduğu esnada bir akrep gördüğünü ve bundan sonra abonelerin sayaçların üzerine asla saman yığını koymamalarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.