Denizli'de Doğa Dostu Bir Düğün

Denizli'de Doğa Dostu Bir Düğün

Denizli ilinde Hakan Mıhçıoğlu düğünden önce, kendisi gibi bisiklet tutkunu eşi Şafak Mıhçıoğlu'nu almaya gelin evine süslemiş olduğu bisiklet ile gitti.

A+A-

Gelin arabası yerine bisiklete binmiş olan Mıhçıoğlu çifti, arkadaşları ile beraber bisiklet ile şehir turu yapıp daha sonra düğün salonuna gitti.

Gümrük ve Ticaret Denetmeni, Pamukkale Bisiklet Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Hakan Mıhçıoğlu ile yönetici asistanı Şafak Mıhçıoğlu, geçtiğimiz pazar günü evlendiler. Hakan Mıhçıoğlu düğünden önce, kendisi gibi bisiklet tutkunu olan eşi Şafak Mıhçıoğlu'na güzel bir sürpriz yaptı. Hakan Mıhçıoğlu gelinin almak için gelin arabası yerine bisikletini güzel bir şekilde süsledi. Arkadaşlarının da yalnız bırakmadığı damat, Yenişehir Mahallesi'nden gelin evinin olduğu Karaman Mahallesi'ne geldi. Gelinlik giyen eşi Şafak Mıhçıoğlu'nu bisikletinin arka tarafına bindiren damat Hakan Mıhçıoğlu, arkadaşları ile beraber şehir turu attı. Delikliçınar Meydanı'na gelmiş olan çift, Horoz Heykelinin önünde fotoğraf çektirmesinin ardından Çınar Meydanı'nda da tur atarak, Valiliğe doğru pedal çevirdi. Mıhçıoğlu çifti daha sonra, bisikletleri ile beraber düğün salonunun yolunu tuttu.

Doğa Dostu Bir Düğün

Bisikletini gelin arabası yapıp doğa dostu bir düğün yaptıklarını ifade eden Hakan - Şafak Mıhçıoğlu çifti, trafikte bisikletçilerin de olduğunun farkına varılmasını istediklerini, en mutlu günlerinde bisiklete bindikleri için daha çok mutlu olduklarını ve herkese bu tip güzellikleri yapmalarını tavsiye etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.