Denizli'de Bir Kişi Araç İçinde Ölü Bulundu

Denizli'de Bir Kişi Araç İçinde Ölü Bulundu

Denizli'de Bir Kişi Araç İçinde Ölü Bulundu

A+A-

Aslen Manisa-Akhisarlı olan fakat Denizli’de ikamet eden 30 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Mustafa Tetik, vefat ettikten sonra Akhisar Mezarlığına defin edilen Babası Selahattin Tetik’in mezarının başında 20 SN 283 plakalı ticari aracının içerisinde ölü olarak bulundu.

Mericulukus.com’da yer alan habere göre;  20 SN 283 plakalı ticari aracı ile hurda ve hırdavat işi yapan Mustafa Tetik, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı babasının defin olduğu Akhisar’daki mezarlığa gitti.

 Kendisinden gün boyunca haber alınamayınca arkadaşları aramaya çıktı. Gelen bir ihbar üzerine mezarlığa giden arkadaşları genç adamın araç içerisinde cansız bedeni ile karşılaştı.

Durum hemen emniyet güçleri ile sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 30 yaşındaki Mustafa Tetik’in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinden sonra olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İlk belirlemelere göre Mustafa Tetik’in aşırı doz da uyuşturucu kullanımı sonrası hayatını kaybetmiş olabileceği üzerinde duruldu. Genç adamın kesin ölüm sebebi yapılacak olan otopsi sonrası ortaya çıkacak. Tetik’in Denizli’de ikamet edip ara sıra Akhisar’daki akrabalarını ziyarete gelip gittiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.