Denizli’de Aranıyordu Antalya’dan Çıktı

Denizli’de Aranıyordu Antalya’dan Çıktı

Tüm Türkiye’de FETÖ operasyonları hızla devam ediyor. Denizli’de aranan bir FETÖ şüphelisinin Antalya’da yapılan bir operasyon sonucunda yakalandığı öğrenildi.

A+A-

Denizli ilinde aranıyor olan FETÖ/PDY davasının kaçak sanıklarından, Antalya ilinde yapılan bir operasyon sonucunda yakalanıp gözaltına alındı.

 

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma çerçevesinde polis ekipleri tarafından FETÖ/PDY üyelerinin kalmış olduğu tespit edilen gaygubet evine baskın düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyon sonucunda, evde bulunan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınmış olan şahıslardan D.I.'nın örgüt içerisinde "Sadık'' kod adını kullandığı, Denizli Ağır Ceza Mahkemesi tarafından arandığı ve bu şahsın Kütahya il ve Tavşanlı ilçe imamlığı görevlerinde olduğu dile getirildi.

 

Polise ekiplerinin baskın yapılan evde yaptıkları aramalar sonucunda bin 920 dolar, 12 bin 795 TL, sahte nüfus cüzdanı ve sahte bir sürücü belgesi bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

10 Tutuklama

Geçtiğimiz günlerde de Denizli’nin de içlerinde olduğu Manisa merkezli 14 ilde FETÖ’nün Türk Silahlı Kuvvetlerindeki kripto yapılanmasına gerçekleştirilen operasyon neticesinde gözaltına alınmış olan zanlılardan 10 tanesi tutuklanmıştı.

 

Aralarında muvazzaf askerlerin de olduğu 10 zanlı tutuklanırken, 3 zanlıysa adli denetim koşuluyla serbest kalmıştı. Gözaltında bulunan diğer şüphelilerin ise işlemlerine devam edildiği belirtilmişti.

 

FETÖ'nün TSK'daki kripto yapılanmasıyla ilgili gerçekleştirilen yapılan soruşturma kapsamında 20 kişi ile alakalı yakalama kararı verilmişti ve 20 kişi gözaltına alınmıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.