Denizli'de 23 Nisan coşkusu!

Denizli'de 23 Nisan coşkusu!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Denizli'de coşku içerisinde kutladı. Etkinliklere çok sayıda öğrenci ve veli birlikte katıldı.

A+A-

Denizli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku içerisinde kutlandı. Denizli ile bağlı olan ilçelerde düzenlenen çeşitli etkinlikler kapsamında çocukların neşesi görülmeye değerdi.

23 Nisan etkinlikleri ilk olarak Valilik önünde çelenk sunma töreni ile start aldı. Kutlama etkinlikleri daha sonrasında Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda devam etti. 23 Nisan törenlerinde Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugay Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Gülsezen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Düz, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler yer aldı.

23 Nisan Coşkusu

Program daha sonrasında Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinden oluşan mehter takımı konseri ile devam etti. Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz günün anlam ve önemine yer veren konuşmasından sonra bütün çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik etti. Etkinlikler daha sonra öğrenciler tarafından sergilenen halkoyunları ve çeşitli gösterilerle devam etti.

Denizli Sarayköy Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları da ilçe stadyumunda gerçekleştirildi. Bu yıl 5. kez düzenlenen Çocuk Şenliği'ne Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve binlerce çocuk katıldı. Etkinliklerde ip atlama, resim boyama, sek sek, takı yapma, yüz boyama, kör ebe, top havuzu, bugee-run, büyük kaydırak, penaltı kalesi, canlı langırt, dart, labirent, aktivite alanı ve pamuk şeker ikramları yer aldı.

Şenlikler daha sonrasında çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.