Denizli Daha da Güçlü

Denizli Daha da Güçlü

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yeniden kabine de yer almasını ‘Türkiye ekonomisi Denizli’ye emanet’ sözleriyle değerlendirdi.

A+A-

TÜRKİYE EKONOMİSİ DENİZLİ’YE EMANET

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yeniden kabine de yer almasını ‘Türkiye ekonomisi Denizli’ye emanet’ sözleriyle değerlendirdi. Şahin Tin; “Türkiye ekonomisi Denizli eliyle büyüme hızını sürdürecek” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kabinedeki yerini koruması ve yeniden Ekonomi Bakanı olarak Bakanlar kurulunda görev almasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemiz geçmişte ithal ekonomi bakanları gördü. Bu ithal bakanlar ülkemizin ve milletimizin menfaatlerinden ziyade borç veren uluslararası kurumların tahsildarlığı görevlerini üstlendiler. Bugün çok şükür Türkiye ekonomisinin dümeninde Denizli'nin evladı, üretim ve sanayinin içinden gelen, buralardaki tecrübesini bakanlığı esnasında iş dünyasına yeni ufuklar katmada kullanan bir Ekonomi Bakanımız var. Denizli olarak son derece mutluyuz. Kabinede yapılan bu değişiklikle yine Denizli ustalığını gösterdi” dedi.

 

DENİZLİ DAHA DA GÜÇLÜ

 

Milletvekili Şahin Tin; “Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci, Dünya’nın ekonomik krizlerle boğuştuğu, Avrupa ülkelerinde büyüme hızının yavaşladığı zor ve en ağır şartlara rağmen ülke ekonomimizin başarıdan başarıya koşmasında en büyük pay sahiplerinden biri olmuştur. Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin ortaya koyduğu performansı ve başarılı ekonomi yönetimi yapılan kabine değişikliğinde kendini göstermiştir. Sayın Bakanımız özellikle son dönemde coğrafyamızda yaşanan karışıklıklara ve 15 Temmuz hain darbe girişimine rağmen ülkemizde var olan ekonomik istikrarı korumak için büyük gayret sarf etmiştir. Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın takdiri ile bugün açıklanan kabine de yeniden yer alması Denizli’miz adına gurur vericidir. Denizli, Türkiye ekonomisine yön vermeye ve ülkemizin büyüme hızını beklentilerinde üstünde tutmaya devam edecektir. Bu vesileyle Ekonomi Bakanı olarak kabine de yeniden görev alan Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’yi tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Ayrıca yeni oluşan kabinenin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.