Denizli bu hafta yanacak! 5 günlük hava durumu

Denizli bu hafta yanacak! 5 günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasına göre yarından itibaren hava sıcaklıklarının 30 dereceyi geçeceği belirtildi.

A+A-

Meteoroloji'den yeni haftada sıcak hava uyarısı geldi. Hafta sonunda Cuma gününden itibaren etkili olan serin ve yağışlı havanın yarından itibaren yurdumuzu terk edeceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre serin ve yağışlı hava yurdumuzu terk ediyor. Hava sıcaklıkları yarından itibaren hissedilir derecede artacak ve hafta boyunca da devam edecek. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmesinin beklendiği ifade edildi.

Yurdumuzun büyük bölümü yağışsız geçerken yeni haftada bazı illerimizde hava sıcaklıkları ise Ankara’da 27, İstanbul’da 26, İzmir’de 30, Antalya’da 27, Samsun ve Erzurum’da 20 , Diyarbakır’da 28°C olacak.

DENİZLİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Denizli'de hafta başında Pazartesi günü hava az bulutlu ve 28°C olacak. Denizli'de hava Salı az bulutlu 28°C, Çarşamba parçalı bulutlu 26°C, Perşembe az bulutlu 29°C ve Cuma ise çok bulutlu 30°C olacak.

23 Nisan Pazartesi: Az bulutlu 28°C

24 Nisan Salı: Az Bulutlu 28°C

25 Nisan Çarşamba: Çok Bulutlu 26°C

26 Nisan Perşembe Az Bulutlu 29°C

27 Nisan Cuma Çok Bulutlu 30°C

Denizli Hava Durumu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.